Auditie COM.PLETE & Selectie Modern & Jazz Volw.

Datum: Zat. 5 sept. 2020 om 18u
Leeftijd: 2004 of ouder
Stijlen: Modern, Jazz, invloeden vanuit andere stijlen: Urban (Hiphop)

Wil jij ook zo graag projecten doen, een eigen voorstelling meemaken, deelnemen aan wedstrijden en optredens? Waag dan je kans voor de moderne compagnie onder leiding van Jonas & Pélé. Zij zijn op zoek naar dansers met een eigen stijl, een open, creatieve mindset en vooral mensen die gemotiveerd zijn om nét dat stapje verder te gaan.
Minimum B/C niveau en technische basis vereist.

Verloop Auditie:
Kom in danskledij naar de auditie. Wanneer je auditie doet voor de compagnie Com.plete bereid je zelf een choreo van 1 minuut voor. Wanneer je enkel auditie doet voor de Modern & Jazz selectie is dit niet nodig.
Eerst wordt er een moderne of jazz choreografie aangeleerd. Hierna wordt een eerste evaluatie gemaakt en worden de selectiedansers bekend gemaakt. Deze selectiedansers gaan door naar de volgende ronde en doen auditie voor Com.plete. Iedereen laat om de beurt zijn solo zien.
Wie na deze ronde slaagt, maakt volgend jaar deel uit van Com.plete.

Inschrijven: 

Gezien de Corona-maatregelen zijn we verplicht te weten wie er aanwezig zal zijn in onze danszalen, dus inschrijven is verplicht.

Inschrijven voor 28 aug.: door een motivatiemailtje te sturen naar info@danceaction.be. Vermeld voor welke groep je auditie komt doen, je geboortejaar, motivatie en ervaring.

Wij wensen iedereen alvast hééééél vééééél succes!!
Go for it & give it to us!!