Pélé Van Eemeren

Pélé danste al op jonge leeftijd op verschillende plaatsen.
In 2008 kwam Pélé naar onze dansschool waar zij enkele jaren later geselecteerd werd voor onze productiegroep 'de CrazyKids' en zij daarop volgend in de Jescom en de Lunateens terecht kwam.
Met Jescom deed zij mee aan verschillende optredens en wedstrijden zoals Jazz Extensions, Dancité Jazz, Walls in Opek, DanceVibes etc.
Pélé heeft meegedanst in de liveshows van Junior Eurosong. Ze danste tevens in enkele videoclips van de kandidaten van Junior Eurosong.
In het Sint-Jozefieteninstituut te Kessel-Lo werd zij gecast als dansperformer voor de presentatie van een eindwerk van enkele eindejaarsstudenten.
In 2014 trok zij samen met Jonas en Jesse naar New York om daar lessen te volgen van bekende choreografen zoals Brian Freedman, Ian Eastwood en Tyce Diorio. Door de organisatie 'The pulse on Tour' kon zij dagelijks vele uren stage volgen in verschillende soorten dansstijlen.
Ze nam ook een moderne les van Cat Cogliandro in Broadway Dance Center.
Deze reis is haar grootste inspiratiebron geweest en vanaf dan is zij steeds meer stages gaan volgen om haar eigen stijl te ontwikkelen.

(Jazz, Showdance)