Skip to main content

Elke Tollebeek

"Dance has the power to communicate where words seem to fail."

Sinds Elke 8 jaar was, kon je ze al in de danszaal vinden. En sinds 2000 volgde ze enthousiast all-around lessen in onze dansschool. Daarnaast was ze lid van de productiegroep Aïra Dance in 2003. Van 2004 tot 2018 was ze danseres bij onze eigen productiegroep, de Lunatics.
In 2006 danste ze de hoofdrol in onze eigen dansproductie "I love me?!".

Elke behaalde haar bachelor lichamelijke opvoeding - bewegingsrecreatie in 2009 aan de KHL. In 2013 behaalde ze haar tweede bachelor lager onderwijs. En staat al jaren voor de klas.

Elke is sinds 2007 reeds zeer actief in de recreatieve sportwereld: verschillende dansscholen, fitnesscentra, turnclubs en andere sportverenigingen. Ze geeft les op diverse dansstages en -kampen, sportdagen en opleidingsdagen in scholen, bij Danspunt, Sportoase, vzw Sporty...

Ze werkte samen met Ketnet als choreografe voor het jeugdprogramma "Gogogo". (2013)
Alsook met enkele Vlaamse artiesten voor tv-opnames en benefietconcerten. Meermaals werkte ze aan opdrachten zoals flashmobs, wedding proposals…

In 2010 startte Elke met vast lesgeven bij DanceAction. Over de jaren ging ze al aan de slag in de stijlen: showjazz, ladies, streetdance en hiphop.

Ze neemt nu mee de lessen streetdance en showy streety voor haar rekening.