Skip to main content

Marijn Celea

Marijn Celea volgde talrijke workshops in binnen- en buitenland: Mike Song (USA), Lil' Phill (USA), Eddy Morales (USA), Luam (USA), Santu en Sponky (IT), Babba Flex (DE), Bruce Blanchard (BE), Armel (BE), Nessa (BE), Farid Ait-Mouloud (MK/BE), en andere...

In 2002 werd hij lid van Noortje Grauls’ Streetdanceteam ‘Most Wanted’. Met Most Wanted behaalde hij vele titels in wedstrijdverband, waaronder meerdere malen opeenvolgend Belgisch Kampioen, alsook enkele Europese titels, en zelfs een eerste plaats op een Wereldkampioenschap (Fishec).
In 2008 ging hij, op uitnodiging van, en in samenwerking met Lennon Peachlum naar de Verenigde Staten om er op te treden in New York en Washington DC, voor een Internationaal HipHop-evenement.

Marijn geeft danslessen en workshops in binnen- en buitenland.
In 2011 richtte hij zijn eigen crew op: Radikal, met wie hij reeds op vele festivalpodia stond, dansend voor onder andere Major Lazer, Sean Paul, Ward 21, Skyve en Dj Rakka.
En dit op Rock Werchter, Tomorrowland, Pukkelpop, Suikerrock, Ostend Beach Festival, Reggae Geel, Sportpaleis, Paleis 21, ...

Naast het lesgeven en dansen is hij ook bezig met performance en video.
Zo heeft hij performances gebracht in het SMAK, Campo, het Paviljoen (Gent),
Moment Festival (Brussel), Zinnema (Brussel), Netwerk (Aalst), Copyright is a Myth (Bree) en De Dansvitrine (Kortrijk).