Marijn Celea

Marijn Celea volgde talrijke workshops in binnen- en buitenland: Mike Song (USA), Lil' Phill (USA), Eddy Morales (USA), Luam (USA), Santu en Sponky (IT), Babba Flex (DE), Bruce Blanchard (BE), Armel (BE), Nessa (BE), Farid Ait-Mouloud (MK/BE), en andere...

In 2002 werd hij lid van Noortje Grauls’ Streetdanceteam ‘Most Wanted’. Met Most Wanted behaalde hij vele titels in wedstrijdverband, waaronder meerdere malen opeenvolgend Belgisch Kampioen, alsook enkele Europese titels, en zelfs een eerste plaats op een Wereldkampioenschap (Fishec).
In 2008 ging hij, op uitnodiging van, en in samenwerking met Lennon Peachlum naar de Verenigde Staten om er op te treden in New York en Washington DC, voor een Internationaal HipHop-evenement.

Vanaf 2009 maakt hij deel uit van Kabouska (o.l.v. Farid Ait-Mouloud), een jonge groep met een vernieuwende stijl en een toonaangevend karakter in de HipHop-scene. In februari 2011 trad hij met Kabouska op tijdens Serious About Streetdance '11 in London.

Hij geeft op verschillende plaatsen (binnen- en buitenland) lessen en workshops in de stijlen: Ragga/Dancehall, Streetdance, New Style en Experimental,
en sinds kort heeft hij zijn eigen Raggagroep 'Radikal', waarmee hij tracht de Dancehall-vibes in België te verspreiden.
 

www.facebook.com/radikalcrew