Pélé Van Eemeren

Pélé danste al op jonge leeftijd op verschillende plaatsen.
In 2008 kwam Pélé naar onze dansschool waar zij enkele jaren later geselecteerd werd voor onze productiegroep 'de CrazyKids' en zij daarop volgend in de Jescom en de Lunateens terecht kwam.
Met Jescom deed zij mee aan verschillende optredens en wedstrijden zoals Jazz Extensions, Dancité Jazz, Walls in Opek, DanceVibes etc.
Pélé heeft meegedanst in de liveshows van Junior Eurosong. Ze danste tevens in enkele videoclips van de kandidaten van Junior Eurosong en krijgt zo nu en dan jobaanbiedingen voor de televisie zoals achtergronddanseres voor de progamma’s: The Voice, The voice kids en Wat een jaar! 
In 2014 trok zij samen met Jonas naar New York om daar lessen te volgen van bekende choreografen zoals Brian Freedman, Ian Eastwood en Tyce Diorio en Cat Cogliandro. Door de organisatie 'The pulse on Tour' kon zij dagelijks vele uren stage volgen in verschillende soorten dansstijlen.
Deze reis is haar grootste inspiratiebron geweest en vanaf dan is zij steeds meer stages gaan volgen om haar eigen stijl te ontwikkelen. Zo gaat zij jaarlijks naar Amsterdam Dance Centre en ging ze in de zomer van 2018 samen met Jonas naar LA om lessen te volgen in Millenium dance Complex en The Playgrounds.  

Ze heeft zich de afgelopen jaren vooral verdiept in moderne dans. Met haar choreografie ‘Like a River’ won ze tweemaal de eerste prijs op Dance Waves. 

(Jazz, Showdance, Modern)