Skip to main content

Kennismaking.

DanceAction werd in 1998 opgericht door Catherine Devadder op verschillende locaties in en rond Leuven.

Het eigen karakter en de vernieuwende aanpak deden DanceAction uitgroeien tot een bruisende en eigentijdse dansschool waar kinderen, jongeren en volwassenen terecht kunnen voor een kwaliteitsvolle dansopleiding in verschillende dansdisciplines.

In 2004 opende DanceAction een eigen dansstudio te Leuven.
Door het groeiende aantal leden en de uitbreiding van het lessenaanbod werd na 3 jaar een 2de deel verbouwd tot het huidige centrum van de dansschool.
Een 3de zaal werd geopend in 2013.
De Danceloft beschikt nu over 3 volledig uitgeruste danszalen (Black, White & Red Room) met ruime kleedkamers (Dames/Heren), gezellige zithoek en het DanceAction secretariaat.
In Rotselaar gaan de lessen door in Sportoase 'Ter Heide'.

Het DanceAction lesgeversteam wordt zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een vaste groep van creatieve en bekwame vakdocenten met een moderne en brede visie op dans.
Elk met hun eigen stijl en aanpak gaan ze voor hetzelfde doel en streven ze naar dansplezier, danstechnische ontwikkeling, inleving en individuele ontplooiing.
 

Beginnende dansers krijgen de kans om in een goede lessfeer de basis van elke dansstijl onder de knie te krijgen.
Gevorderde dansers worden individueel opgevolgd en gestimuleerd om hun talent verder te ontplooien.
Beloftevolle dansers worden aangemoedigd om verschillende lessen in verschillende stijlen te volgen. Daarom worden de prijzen van extra lessen zeer democratisch gehouden (lespakketten).
Op deze manier hebben wij reeds jaren geïnvesteerd in het groeiproces van onze dansers en onze jeugd in het bijzonder.